HORECA BUSINESS BOOST
Het 1:1 traject voor een winstgevende gastvrije onderneming waar jij niet elke dag zelf hoeft te zijn!
Dit is de weg naar financiële & fysieke vrijheid in jouw ondernemerschap.
REVIEW FLORIS HARMS, BAR BAARSCH:
“Harriet & Liselotte zijn heel fijn om mee samen te werken. Ze belichamen niet alleen gastvrijheid, ze hebben ook het vermogen om direct tot de essentie van de uitdagingen van een zaak te komen. Het is heel fijn dat ze weten hoe het is om een eigen zaak te hebben. Ze kennen de passie, de uitdagingen, het gevoel. Dit combineren ze met business sense en een pragmatische aanpak.
Ze zien meteen waar je meer synergie kunt behalen in je menu. Ook hun benadering voor het bouwen van een betrokken & sterk team is heel fijn. Ik zou iedere ondernemer die het gevoel heeft dat er meer in zijn zaak zit, aanraden om met Stek Gastvrij te werken.”
KOM ACHTER DE BAR / PAS / TOONBANK VANDAAN!
Werken aan je zaak, in plaats van in je zaak op een manier die je meer winst en meer voldoening gaat opleveren.
Uit de waan van de dag, in de ondernemersstand!
EEN ZAAK & EEN GEZELLIG SOCIAAL LEVEN
Alle leden van jouw team weten precies wat hun taken en verantwoordelijkheden zijn.
Ze kennen jouw gastvrije visie en zijn in staat om problemen zelf op te lossen als jij er een keer niet bent!
SPIEGELTJE, SPIEGELTJE
Samen met ons leer je zien hoe het anders kan en waar je blinde vlekken zitten.
Je gaat op een andere manier naar je eigen business kijken, zodat je snapt wat je kunt doen voor meer gasten, meer winst en meer vrijheid!
Je hebt super hard gewerkt om jouw droomzaak te realiseren. Je hebt een duidelijke visie op gastvrijheid en een mooi product. Vanaf de dag dat je zaak open is, werk je hard mee in de operatie; je staat in de keuken, winkel of bent gastvrouw/heer.
Gasten komen speciaal voor jou en vinden het fijn in je zaak. Toch houd je onderaan de streep niet over wat je graag zou willen. En je ervaart ook niet de vrijheid van het ondernemerschap, waar mensen het vaak over hebaben. Nog meer uren zelf maken zodat je meer overhoudt, is geen optie.
SOMS VOEL JE JE NET EEN MEDEWERKER IN JE EIGEN ZAAK, EENTJE ZONDER VAST SALARIS MET EEN CONTINUROOSTER
HERKEN JE DIT?
– Elke maand vraag je je af of je genoeg overhoudt voor je eigen salaris.
– Je zegt vaak leuke dingen af omdat je altijd moet werken en daar baal je van!
– Weekenden werken maken je humeurig, iedereen gaat leuke dingen doen en jij begint aan het drukste deel van je week.
– Je wil investeren in een goede rechterhand, iemand die je echt ontlast, maar je weet niet of je dit kan betalen.
– Als je jezelf een dag hebt vrijgespeeld, heb je vaak geen energie en komt er niks uit je handen.
– Je gaat niet op die welverdiende vakantie omdat je niet dicht wil en je de omzet niet kan missen.
WAT DOE IK TOCH VERKEERD?
Als je om je heen kijkt, zie je veel zaken en ondernemers waarbij het ondernemen makkelijker lijkt te gaan. Met alle liefde en energie die jij erin stopt, zou jouw zaak ook iedere dag vol moeten zitten. Je hebt een mooi product en levert fijne service.
Die andere zaken leveren geen betere service of een lekkerder product. Wel doen ze de dingen anders dan jij, slimmer. Ze kennen hun unieke, onderscheidende vermogen, hun concept staat super strak en ze delen dat continu met de buurt en potentiële gasten, offline, online en via hun socials!
Het zijn de zaken van ondernemers met een heldere visie voor de toekomst van hun bedrijf! De eigenaar werkt minder in de zaak en meer aan de zaak. En zorgt voor voldoende vrije tijd en ontspanning, om daarna weer opgeladen met nieuwe ideeën voor zijn zaak aan de slag te gaan.
EEN ZELFREDZAAM TEAM GEEFT JOU DE RUIMTE OM TE FLOREREN!
Het is echt mogelijk om een goed salaris uit je zaak te halen, zonder er elke dag zelf te hoeven staan. Je bent altijd met je zaak bezig, ook als je er niet bent. De verantwoordelijkheid van het ondernemerschap is er altijd. Juist daarom is het zo belangrijk dat je afstand kan nemen.
Daarvoor moet je je zaak wel anders inrichten, met een zelfredzaam team dat ook zelfstandig kan opereren. Wist je dat medewerkers met meer verantwoordelijkheid meer plezier in hun werk hebben?
Als dit goed staat, dan kun jij ook lekker lang op vakantie terwijl de zaak gewoon door draait!
GEEF JOUW ZAAK EEN BOOST
Het Horeca Business Boost is een 1:1 traject voor een winstgevende zaak waar je niet elke dag zelf hoeft te staan! Het is een reset voor je zaak en je ondernemerschap. Leer slimmer werken voor meer gasten en meer winst in minder operationele uren van jou.
In 6 modules nemen we je mee in de volgende gebieden:
– Grip op je cijfers
– Structuur & organisatie
– Positionering & concept
– Assortiment & pricing
– De kracht van je team
– Marketing & online presentatie
NA DE HORECA BUSINESS BOOST
– Heb je goed inzicht in de financiële prestaties van je onderneming.
– Je snapt je winst- en verliesrekening en je weet nu precies aan welke knoppen je kunt draaien voor groei!
– Realiseer je meer winst uit je onderneming met minder operationele uren van jou.
– Trek je leuke gasten aan die komen voor jouw kaart, de sfeer in je zaak & fijne service!
– Verlopen dagelijkse operatie en processen soepeler, sneller en efficiënter.
– Staan er alleen nog maar hardlopers met een goede marge op je kaart.
– Voel jij je zelfverzekerd als leidinggevende en kun je goed delegeren.
– Weten jouw teamleden precies wat ze moeten doen. Ze voelen zich verantwoordelijk voor het succes van de zaak!
– Weet iedereen waar voor ze bij jou moeten zijn! Je socials en Google bedrijfsprofiel laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt!
– Heb jij jouw persoonlijke doelen en die voor je onderneming helder geformuleerd en je weet hoe je deze bereikt.
Investering: 2.499 (ex btw)
Betalen in termijnen is mogelijk
REVIEW STEPH DE GOEIEN, ESRA
“Harriet & Liselotte hebben iets wat van onschatbare waarde is voor elke horecaondernemer: ervaring. Met die ervaring wisten ze precies de juiste vragen te stellen om ons verder te helpen. Daarnaast zijn ze doortastend, pragmatisch en gepassioneerd. Wat een fijne mensen, en wat fijn om als horecaondernemer uit hun ervaring te mogen putten.”