HET RECEPT VOOR WINST & VRIJHEID

Realiseer snel meer omzet en meer winst uit jouw zaak!

Kom achter je fornuis / toonbank / espressomachine vandaan en ga aan de slag met de groei van jouw bedrijf!

Dit is de weg naar financiële & fysieke vrijheid in jouw ondernemerschap!

NA HET OPENEN VAN JE ZAAK IS HET BELANGRIJK DAT JE BLIJFT ONDERNEMEN!

We zien zo vaak dat horeca-ondernemers starten met een super concept en een prachtig ondernemersplan, om vervolgens keihard te gaan werken in hun eigen zaak. Niets mis met hard werken natuurlijk, maar ze vergeten te werken aan hun groei, aan hun toekomst. Ze worden opgeslokt in de operatie en doen vaak dat werknemers ook kunnen doen. En ondertussen werkt er niemand aan het bereiken van nieuwe gasten of klanten: aan voortbestaan van het bedrijf!

Je weet dit, maar toch doe je het niet! Er is altijd iets of iemand in je zaak aandacht van je wil. Dus doe je wat urgent is, en niet wat belangrijk is. 

HERKEN JE DIT GEVOEL?

Ik word niet blij van mijn huidige manier van werken, maar…

Ik kan de dingen moeilijk loslaten
Mijn gasten verwachten dat ik er ben
Ik heb het gevoel dat ik er altijd moet zijn om het goede voorbeeld te geven aan mijn werknemers

En ik heb zorgen over mijn financiële situatie en eigenlijk geen ruimte voor meer personeel
En ik heb veel creatieve ideeën maar aan het einde van dag geen puf voor de uitvoer

Mijn droomzaak brengt mij eigenlijk niet de financiele, creatieve & fysieke vrijheid waar ik naar verlang!

ELKE DAG OPENEN ER LEUKE NIEUWE ZAKEN…

Je hebt gekozen voor het leukste vak dat er is! Maar het is ook een hele competitieve markt. Wekelijks openen er nieuwe zaken, de een nog mooier dan de andere. Die nieuwe zaken krijgen veel aandacht van influencers en bloggers. Je bent ook ooit begonnen vanuit een visie en een onderscheidend vermogen. Maar tijden en trends veranderen snel. Is jouw concept nog up-to-date? En je kaart? Ben je genoeg zichtbaar tussen de concurrentie?

Dit zijn dingen waarmee jij als ondernemer je bezig moet houden, anders gaan andere zaken er met jouw gast vandoor.  Het zijn best grote vraagstukken waar je headspace voor nodig hebt. Je bedenkt niet even een social media strategie terwijl je ook in beslag wordt genomen door je laatste urgentie personeelsuitdaging.

Je bezighouden met het aantrekken van gasten moet jouw prioriteit zijn. Alleen dan kun jij lekker verdienen met je zaak!

NA WERKEN MET ONS

xxxx

DE PRAKTISCHE INHOUD

XXXX