OVER ONS

STEK AMSTERDAM

In 2014 hebben wij onze corporate banen opgezegd om onze horecadroom te realiseren. Het ondernemerschap, liefde voor eten en gastvrijheid trokken aan ons. Bijna 10 jaar lang hebben we Stek Amsterdam met veel liefde gedraaid. De laatste paar jaar waren uitdagend. Hier hebben we ons bedrijf goed doorheen geloodst. Deze zomer voelden we dat het tijd werd voor verandering, we namen afscheid van Stek aan de Wibautstraat.

STEK GASTVRIJHEID

Gastvrijheid is wie we zijn, wat we ademen. We blijven actief in ons geliefde domein, maar in een andere rol. Waar zit onze kracht? We zijn opstarters. We hebben in de afgelopen jaren veel opgebouwd; restaurants, huisjes. Van plan naar realiteit, van concept naar operatie. Dat kunnen we goed, zowel creatief als pragmatisch. 

Stek Gastvrij
Liselotte
DIT IS LOT

Geboren in het bourgondische Brabant. Liselotte (1983) deed het VWO in Breda. Na haar schooltijd bracht ze een jaar door in Australië, een heerlijke tijd. Daarna koos ze voor een studie Psychologie in Utrecht. Om al die etentjes en reisjes te kunnen betalen, vond je haar tijdens haar studie in de bediening in gezellige cafés in Utrecht. Haar masters in Human Resource management deed ze in Tilburg.

Na 7 jaar in verschillende HR rollen bij grote corporates koos ze in 2014 voor het ondernemerschap waarbij haar HR kennis en ervaring nog altijd goed van pas komt. Het begon met Stek, toen kwam de Stek pop-up koffiebar, de Melksnor, de koksopleiding volgde en natuurlijk de Buitenplek. Vrij zelden werd er stil gezeten. Maar alles begint en eindigt met Stek. Lot is iemand van de verbinding, ze is er voor iedereen; werknemers, gasten, familie en vrienden. Lot is super pragmatisch, goed in logistiek en ze bewaart altijd de rust. Ze woont het maar man, drie kids en pup in Santpoort-Noord. Strand, buiten zijn, lekker koken en borrelen vrienden en familie. Bij Lot is het altijd gezellig.

Harriet van Utenhove
DIT IS HARRIET

Harriet (1983) begon haar horecacarrière op haar 15de op het strand van Scheveningen. Na het VWO bracht ook Harriet een jaar door in Australië, waar ze haar avonturen bekostigde met werken in de bediening. Hierna volgde een studie Communicatie Wetenschappen in Utrecht. Na een stage en afstudeeronderzoek in Londen, behaalde ze haar masters in 2007. Voor ze aan het ondernemersavontuur begon, heeft ze diverse marketing- en communicatierollen vervuld bij een grote corporate. Sinds 2014 onderneemt ze met Lot. Twee restaurants, een pop-up, de koks-opleiding, een cursus culinair copywriting, de Buitenplek van Stek. Harriet doet en leert graag nieuwe dingen.

Haar commerciële achtergrond wordt nu nog gebruikt bij het ondernemen. Harriet houdt van business cases maken en winst-en verliesrekeningen optimaliseren. Maar ook van zich vastbijten in hoofdpijndossiers, de strijd tegen onrecht aangaan en gelijk krijgen. Ze woont sinds kort weer in Scheveningen, nu met haar man, drie kinderen en labradoodle Wolf. Ook bij Harriet is lekker koken en consumeren de favoriete bezigheid. 

Harriet van Utenhove
MET ONS WERKEN

Onze achtergronden en ervaring uit het bedrijfsleven gecombineerd met jarenlange ervaring als ondernemer, zorgen ervoor dat we een brede expertise hebben waarmee we jouw onderneming van dienst kunnen zijn. Er zijn verschillende manieren waarop je met ons kunt werken. Voor startende ondernemers of ondernemers die grote verandering in hun bedrijf nodig hebben, bieden we 1-op-1 trajecten op maat aan. Voor kleine vraagstukken kun je een Boom met Stek sessie inplannen.