JE DROOMT VAN EEN EIGEN ZAAK

En er zijn allerlei goede redenen waarom die zaak er nog niet is:

Je hebt een prima baan met een comfortabel salaris,
of je kids hebben je nodig thuis,
of je twijfelt of je de juiste skills hebt,
of je weet gewoon niet goed zo weet waar je moet beginnen

Allemaal uitstekende excuses,  maar die droom, die blijft…

DROMEN VAN EEN EIGEN ZAAK IS LEUK, EEN EIGEN ZAAK HEBBEN IS LEUKER!

Een eigen horeca-onderneming is iets waar veel mensen van dromen. Vaak blijft het echter bij dromen. Je weet niet waar je moet beginnen, je bent druk met je baan want er moet ook brood op de plank. Je twijfelt of je de juiste skills en ervaring hebt. Je weet niet hoe je het kapitaal bij elkaar moet krijgen of je kunt de te nemen stappen niet goed overzien.

Allemaal goede redenen om niet nu te beginnen, maar je bent niet voor niets op zoek naar hulp! Het is nu tijd om aan de slag te gaan, werken in iemands anders zaak kan altijd nog.

BIJ IEDERE NIEUWE ZAAK DIE OPENT, DENK JIJ: DIT WIL EN KAN IK OOK!

Je wordt geïnspireerd door de horeca-ondernemers in je stad, maar in iedere nieuwe zaak die opent, zie je ook een gemiste kans. Je begint weer te twijfelen…

Mijn omgeving vindt het niet verstandig
Er zijn al zoveel zaken in mijn buurt
Ik twijfel of mijn idee origineel genoeg is
Ik weet niet of ik al genoeg ervaring en de juiste skills heb
Moet ik dan mijn baan opzeggen? Hoe moet ik de huur dan betalen?

De oplossing hiervoor is in ieder geval niet ‘niks doen’. Dat brengt je niet dichter bij die zaak. De oplossing hiervoor is simpel: de sprong wagen! Begin met een plan. Je hoeft het niet alleen te doen. De meest succesvolle ondernemers vragen om hulp. Wij zijn er om je te helpen. 

JE HOEFT NIET ALLES ZELF UIT TE ZOEKEN, DAT HEBBEN WIJ AL VOOR JE GEDAAN!

Er komt veel kijken bij het beginnen van een horecazaak, maar moeilijk is het niet. Voor beginnende horeca-ondernemers zoals jij hebben we een compleet stappenplan gemaakt dat zich bewezen heeft bij het openen van onze gastvrije restaurants in Amsterdam. Je krijgt ons bewezen Businessplan Template & de perfect doorrekende worksheets voor de financiële analyse. En onze begeleiding.

IK GA NIET LANGER TOEKIJKEN HOE ANDERE HORECA-ONDERNEMERS ME VOORGAAN!

Niet langer te gast, maar gastheer/vrouw in je eigen zaak! Eindelijk beginnen met de juiste stappen zetten in de richting van je droomzaak.

Ja, het is een groot project, maar we maken het behapbaar voor je. In het Starten met Stek programma helpen we je om de juiste stappen te zetten in de goede volgorde. We beginnen met een businessplan o.b.v. onze bewezen templates en worksheets. Hier hebben wij onze zaken mee gerealiseerd! Je maakt gebruik van onze gastvrije expertise & ervaring, pragmatische instelling en business sense.

Met ons stappenplan ga je sneller, maak je geen dure beginnersfouten (die hebben wij al voor je gemaakt) en bespaar je veel leergeld!

STOP MET DROMEN EN START VANDAAG NOG MET MET JE PLAN!

Start met Stek: in 6 weken van horecadroom naar haalbaar horecabusiness plan

WE BEGINNEN MET DE CHECKLIST
✧ Een persoonlijke intake om erachter te komen waar je nu staat o.b.v. onze checklist.
✧ Wat zijn je waarden als ondernemer, je talenten en ontwikkelpunten, je ervaring met gastvrijheid

DAN GA JIJ AAN DE SLAG MET HET GENIALE GASTVRIJE BUSINESSPLAN TEMPLATE
✧ Alle elementen voor een onderscheidend, gastvrij businessplan (in Canva)
✧ Extra tips & tricks voor meer vertrouwen in jou als ondernemer (doet het goed bij investeerders)!

HIER HOREN OOK ONZE WORKSHEETS FINANCIËLE ANALYSE BIJ
✧ Een goedwerkende worksheet voor een exploitatie en liquiditeitsbegroting is een must!
✧ Voldoet aan de voorwaarden van geldverstrekker en is goedgekeurd door de accountant!

BEN JIJ TEVREDEN MET JE PLAN?
✧ Dan doen wij een grondige review van je business plan en financiële analyse.
✧ Je krijgt onze aanbevelingen in een strategische 1-op-1 sessie. Hiermee geef jij je plan de finishing touch!

RESULTAAT: EEN GENIAAL GASTVRIJ, HAALBAAR BUSINESSPLAN MET EEN REALISTISCHE FINANCIËLE ANALYSE!