STEK GASTVRIJ

VOOR EEN WINSTGEVENDE ZAAK, WAAR JE NIET ELKE DAG ZELF HOEFT TE ZIJN.

MET ALLE LIEFDE DIE JIJ IN JE ZAAK STOPT, ZOU ER MEER UIT MOETEN KOMEN

 

Je hebt super hard gewerkt om jouw droomzaak te realiseren. Je hebt een duidelijke visie op gastvrijheid en een mooi product. Vanaf de dag dat je zaak open is, werk je hard mee in de operatie; je staat in de keuken, winkel of bent de gastvrouw/heer.

Gasten komen speciaal voor jou en vinden het fijn in je zaak. Toch houd je onderaan de streep niet over wat je graag zou willen. En je ervaart ook niet de vrijheid van het ondernemerschap, waar mensen het vaak over hebben.

DOE IK IETS VERKEERD?

Als je om je heen kijkt, zie je veel zaken en ondernemers waarbij het ondernemen makkelijker lijkt te gaan. Met alle liefde en energie die jij erin stopt, zou jouw zaak ook iedere dag vol moeten zitten. Je hebt een mooi product en levert fijne service. 

Die andere zaken leveren geen betere service of een lekkerder product. Wel doen ze de dingen anders dan jij, slimmer. Ze kennen hun unieke, onderscheidende vermogen, hun concept staat super strak en ze delen dat continu met de buurt en potentiële gasten, offline, online en via hun socials!

Het zijn de zaken van ondernemers met een heldere visie voor de toekomst van hun bedrijf! De eigenaar werkt minder in de zaak en meer aan de zaak. En zorgt voor voldoende vrije tijd en ontspanning, om daarna weer opgeladen met nieuwe ideeën voor zijn zaak aan de slag te gaan.

JE BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES ALS:

☞ Verlangt naar minder operationeel werken in je zaak en meer bezig wil zijn met bouwen aan je bedrijf

☞ Klaar bent met altijd weekenden werken, feestjes en verjaardagen afzeggen

☞ Een zelfredzaam en loyaal team wil dat weet wat het moet doen, ook als jij er niet bent

☞ Je jezelf elke maand een goed salaris wil kunnen uitkeren

☞ De vrijheid van het ‘eigen baas zijn’ wil ervaren en dus vrij kan zijn als jij dat wil!